Bli medlem

BLI MEDLEM

Vi söker nya sångare till ALLA STÄMMOR!


OBS! Föranmälan krävs.

Allt du behöver veta för att söka till kören finns att läsa på facebookeventet --> Provsjungning

Intresseanmälan (inkl. sångvideo) skickas till info@gloryfires.se


Viktiga datum:

- 3 Juni kl 23.59: sista dagen att ansöka.

(Du får svar senast 5 juni om du gått vidare till provsjungning)


- 8 juni kl 18.00: provsjungning i Almtunakyrkan.


Stämfiler för dig som ska söka till kören

Vid nyintaget kommer vi att sjunga låten This Little Light of Mine. Du kommer att få sjunga melodin samt en stämma på sången (se stämfiler nedan) och stämledarna kommer sjunga tillsammans med dig. Vi kommer också då att testa vilken stämma som skulle passa bäst för dig.


Melodi

Sopran

Alt

Tenor

Bas

Foto: Greta Brodin

The Gloryfires är en av Uppsalas mest populära och omtalade liveakter med ett helt unikt sound i gospelsverige. Med en kör bestående av ca 30 sångare och en rad duktiga solister som ger det där lilla extra på scen, tilltalar vi en bred publik även utanför den kyrkliga sfären. Mycket tack vare vår repertoar där traditionell gospel, bluegrass och soul möter modernare toner hämtade från populärmusiken.


Vi repeterar på torsdagar i Almtunakyrkan klockan 19:00 - 21:30. Som medlem i The Gloryfires är det viktigt att försöka medverka vid så många övningstillfällen som möjligt, samt vid konserter och gudstjänster där vi medverkar.


Kören är en fristående förening och en medlemsavgift på 600 SEK för arbetande och 400 SEK för studerande per termin tas ut. Föreningen är organiserad i grupper som sköter olika uppgifter såsom att organisera spelningar,

välja scenklädsel, ta fram ny repertoar, administrera hemsidan etc, och varje körmedlem är med i en eller flera grupper. Därigenom är det i hög grad föreningens medlemmar själva som påverkar körens inriktning och verksamhet.


Om du tycker detta verkar intressant och önskar mer information

eller har frågor, är du välkommen att höra av dig till: info@gloryfires.se


Läs mer om kören här: Om oss