Bli medlem

BLI MEDLEMThe Gloryfires är en av Uppsalas mest populära och omtalade liveakter med ett helt unikt sound i gospelsverige. Med en kör bestående av ca 30 sångare och en rad duktiga solister som ger det där lilla extra på scen, tilltalar vi en bred publik även utanför den kyrkliga sfären. Mycket tack vare vår repertoar där traditionell gospel, bluegrass och soul möter modernare toner hämtade från populärmusiken.


Vi repeterar på torsdagar i Almtunakyrkan klockan 19:00 - 21:30. Som medlem i The Gloryfires är det viktigt att försöka medverka vid så många övningstillfällen som möjligt, samt vid konserter och gudstjänster där vi medverkar.


Kören är en fristående förening och en medlemsavgift på 400 SEK för arbetande och 300 SEK för studerande per termin tas ut. Föreningen är organiserad i grupper som sköter olika uppgifter såsom att organisera spelningar, välja scenklädsel, ta fram ny repertoar, administrera hemsidan etc, och varje körmedlem är med i en eller flera grupper. Därigenom är det i hög grad föreningens medlemmar själva som påverkar körens inriktning och verksamhetÖppna rep och nyintag

Vi är jätteglada över att äntligen kunna bjuda in till två öppna rep nu i mars. Torsdagarna 24:e och 31:a mars är alla som vill välkomna till Almtunakyrkan kl 19-20 för att sjunga gospel under en timme med oss. Läs gärna mer här! Ingen föranmälan behövs! 

Vi söker också nya sångare till alla våra fyra stämmor; sopran, alt, tenor och bas. Årets nyintag kommer att ske på ett lite annorlunda sätt och allt du behöver veta finns att läsa här https://fb.me/e/1HslnBNku OBS! Föranmälan krävs.
Stämfiler för dig som ska söka till kören

Vid nyintaget kommer vi att sjunga låten This Little Light of Mine. Du kommer att få sjunga melodin samt en stämma på sången (se länkarna nedan) och stämledarna kommer sjunga tillsammans med dig. Vi kommer också då att testa vilken stämma som skulle passa bäst för dig.Melodi

Alt

Sopran

Tenor

Bas

Alla stämmorOm du tycker detta verkar intressant och önskar mer information

eller har frågor, är du välkommen att höra av dig till: info@gloryfires.se


Läs mer om kören här: Om oss