Bli medlem

The Gloryfires är en av Uppsalas mest populära och omtalade liveakter med ett helt unikt sound i gospelsverige. Med en kör bestående av ca 30 sångare och en rad duktiga solister som ger det där lilla extra på scen, tilltalar vi en bred publik även utanför den kyrkliga sfären. Mycket tack vare vår repertoar där traditionell gospel, bluegrass och soul möter modernare toner hämtade från populärmusiken.

 

I höst har Du chansen att både få testa hur det är att sjunga gospel med en riktigt grym gospelkör, men också att söka in till tenor- eller basstämman.

 

För tredje året i rad bjuder vi in till öppet rep där vem som helst är välkommen att sjunga loss. Inga förkunskaper krävs och sångare på alla nivåer är välkomna. Ingen anmälan behövs, men vi blir väldigt glada om du klickar i här att du kommer eller är intresserad. Ta med kompisen, farsan, grannen och kollegan. Ju fler, desto roligare.

 

Efter en dryg timmes svettig och rolig sång fortsätter några av oss kvällen med provsjungningar där killar, män och icke-binära kan söka till tenor- och basstämmorna. (Då är det alltså bara ni kvar, resten går hem)

 

Om du är intresserad av att söka till kören behöver du skicka ett mejl till info@gloryfires.se. Då får du all info du behöver!

 

Alltså:

13/9 kl 18.30-20.00 ÖPPET REP! Alla är välkomna!

20.00-21.30 PROVSJUNGING för tenorer och basar. Anmälan via mejl.

 

Trots det stora intresset från sopraner och altar kommer vi tyvärr inte att ta in några nya sångare till de stämmorna i höst. Men vi rekommenderar alla er som är sugna och nyfikna på kören att komma och sjunga med oss nu!

 

Läs mer om oss kören här: Om oss

 

Vi repeterar på torsdagar i Almtunakyrkan klockan 19:00 - 21:30. Som medlem i The Gloryfires är det viktigt att försöka medverka vid så många övningstillfällen som möjligt, samt vid konserter och gudstjänster där vi medverkar.

 

Kören är en fristående förening och en medlemsavgift på 400 SEK för arbetande och 300 SEK för studerande per termin tas ut. Föreningen är organiserad i grupper som sköter olika uppgifter såsom att organisera spelningar, välja scenklädsel, ta fram ny repertoar, administrera hemsidan etc, och varje körmedlem är med i en eller flera grupper. Därigenom är det i hög grad föreningens medlemmar själva som påverkar körens inriktning och verksamhet

 

Om du tycker detta verkar intressant och önskar mer information eller har frågor, är du välkommen att höra av dig till: info@gloryfires.se

 

 

foto: Björn Tingström