Bli medlem

 

The Gloryfires är en av Uppsalas mest populära och omtalade liveakter med ett helt unikt sound i gospelsverige. Med en kör bestående av ca 30 sångare och en rad duktiga solister som ger det där lilla extra på scen, tilltalar vi en bred publik även utanför den kyrkliga sfären. Mycket tack vare vår repertoar där traditionell gospel, bluegrass och soul möter modernare toner hämtade från populärmusiken.

Vi söker nu en ny pianist med stort intresse och erfarenhet inom afroamerikansk musik. Du utgör tillsammans med basist, gitarrist och percussionist grunden till vårt band och förväntas vara engagerad, kreativ och ha god samarbetsförmåga. Vår kör och våra musiker är inte notbundna, varpå det är viktigt att du kan spela på gehör. Som pianist jobbar du tätt tillsammans med The Gloryfires dirigent och kör, och bör därför kunna närvara vid samtliga av körens reptillfällen. En symbolisk ersättning utbetalas i slutet av varje termin. Vi utlovar en härlig gemenskap och stor musikglädje som är både utmanande och utvecklande!

 

Om du tycker detta verkar intressant och önskar mer information eller har frågor, är du välkommen att höra av dig till: info@gloryfires.se

ANMÄLNINGSSTOPP av sångare til kören!

Nyintag till kören sker genom uppsjungning vid varje terminsstart i den mån det finns platser lediga i stämmorna.

Vi är helt överväldigade av den stora mängd anmälningar som har kommit in. Vi kan därför i nuläget tyvärr inte ta emot fler sökanden till sopran- och altstämmorna. På grund av rådande behov är det fortfarande möjligt för intresserade tenorer och basar att anmäla sig.

Vi repeterar på torsdagar i Almtunakyrkan klockan 19:00 - 21:30. Som medlem i The Gloryfires är det viktigt att försöka medverka vid så många övningstillfällen som möjligt, samt vid konserter och gudstjänster där vi medverkar.

Kören är en fristående förening och en medlemsavgift på 400 SEK för arbetande och 300 SEK för studerande per termin tas ut. Föreningen är organiserad i grupper som sköter olika uppgifter såsom att organisera spelningar, välja scenklädsel, ta fram ny repertoar, administrera hemsidan etc, och varje körmedlem är med i en eller flera grupper. Därigenom är det i hög grad föreningens medlemmar själva som påverkar körens inriktning och verksamhet.

foto: Björn Tingström