Bli medlem

The Gloryfires är en av Uppsalas mest populära och omtalade liveakter med ett helt unikt sound i gospelsverige. Med en kör bestående av ca 30 sångare och en rad duktiga solister som ger det där lilla extra på scen, tilltalar vi en bred publik även utanför den kyrkliga sfären. Mycket tack vare vår repertoar där traditionell gospel, bluegrass och soul möter modernare toner hämtade från populärmusiken.

 

Till hösten 2018 söker vi främst tenorer och basar. Vi kommer eventuellt även att ta in ett mindre antal till sopran- och altstämmorna. Du kan redan nu anmäla ditt intresse till info@gloryfires.se om du är sugen på att sjunga med oss. Då kommer du att få mer information när det närmar sig nyintag.

 

Vi repeterar på torsdagar i Almtunakyrkan klockan 19:00 - 21:30. Som medlem i The Gloryfires är det viktigt att försöka medverka vid så många övningstillfällen som möjligt, samt vid konserter och gudstjänster där vi medverkar.

 

Kören är en fristående förening och en medlemsavgift på 400 SEK för arbetande och 300 SEK för studerande per termin tas ut. Föreningen är organiserad i grupper som sköter olika uppgifter såsom att organisera spelningar, välja scenklädsel, ta fram ny repertoar, administrera hemsidan etc, och varje körmedlem är med i en eller flera grupper. Därigenom är det i hög grad föreningens medlemmar själva som påverkar körens inriktning och verksamhet

 

Om du tycker detta verkar intressant och önskar mer information eller har frågor, är du välkommen att höra av dig till: info@gloryfires.se

 

 

foto: Björn Tingström